Shemales startsida
Användarnamn
Lösenord

Vanliga frågor


Är Shemales något för mig?

Vill du utvidga din umgängeskrets och letar du efter en utmaning och lite spänning? I så fall är Shemales definitivt något för dig. Här kan du njuta av flörtande utan förpliktelser med fantastiska män och kvinnor, och tillsammans bestämmer ni vad som blir nästa steg. Har du några tvivel? Registrera är helt gratis och ger dig 1 gratiskrediter så att du kan prova vår hemsida. Om du väljer att inte gå vidare kan du helt enkelt ta bort din profil. Du har inget att förlora!

Kommer min integritet att skyddas?

All information som du lämnar till oss skyddas. Det innebär att informationen inte kan missbrukas av andra parter. Vi kommer inte att använda din information för kommersiella ändamål och vi kommer inte heller att lämna över din persondata till tredje part. Endast Shemales kan komma åt dina data för funktionella syften, så t.ex. tjänster från Shemales. Shemales följer en strikt sekretess- och integritetspolicy.

Vad är krediter?

Krediter tillåter dig att skicka meddelanden; 1 kredit motsvarar 1 meddelande eller 1 flörtande. Du kan köpa en kreditbunt med kreditkort. Du kan välja bland kreditbuntarna nedan.

Antal Beskrivning Pris Per kredit
1 1 credit kr 15.00 kr 15.00
10 10 credits kr 150.00 kr 15.00
25 25 credits kr 350.00 kr 14.00
50 50 credits kr 700.00 kr 14.00
100 100 credits kr 1300.00 kr 13.00
300 300 credits kr 3500.00 kr 11.67

Vad är en sökprofil?

I din sökprofil kan du ange vilken typ av man eller kvinna som du letar efter. Till exempel, var ska han eller hon kommer ifrån och har du en preferens för en person i en viss ålder? Baserat på denna information kommer du att få matcher. Varje dag ser vi för match så att du får nya meddelanden regelbundet. Vill du få fler matcher? Sedan se till att inte göra din sökprofil för specifikt, till exempel genom att bredda åldersgränsen eller genom att välja flera provinser. Men observera att det tar ett par dagar för att ändringarna ska träda i kraft. Detta innebär att du kan få matcher baserat på tidigare sökkriterier för ett par dagar.

Varför syns inte min profilbild ännu?

Vi kontrollerar alla bilder manuellt för att garantera deras äkthet. Ett fotografi måste uppfylla följande kriterier, om ditt foto avvisas får du ett e-postmeddelande.

  • Bilden får inte skildra våldsam, olaglig eller diskriminerande verksamhet
  • Bilden får inte visa personer under 18 år
  • Bilden får inte vara upphovsrättsskyddat

Varför syns inte min profiltext ännu?

Alla texter manuellt kontrolleras av oss för att garantera äktheten av vad som skrivs. En profiltext måste uppfylla följande kriterier, om din profiltext avvisas får du ett e-postmeddelande.

  • Texten får inte innehålla några kontaktalternativ, såsom en e-postadress eller telefonnummer
  • Texten får inte innehålla en URL
  • Texten får inte innehålla våldsamma, olagliga eller diskriminerande ämnen
  • Texten får inte beskriva en person under 18 år

Varför får jag endast ta emot ett begränsat antal matchningar?

Du kan söka efter profiler själv, förutom att du får matcher för personer som uppfyller dina sökkriterier. Om du har en match med en annan person, den här personen får också din profil som en match. I detta fall har det första steget redan tagits!!

Varje dag är vårt avancerade matchningssystem letar efter nya lämpliga matcher. Detta innebär att du kommer att få nya matcher regelbundet. För att hålla allt välorganiserade för män såväl som kvinnor vi inte distribuerar alla matcher på en gång utan i etapper. Så se till att inte missa något och kontrollera dina matcher då och då.

Varför kan jag inte se alla mina meddelanden?

Meddelanden som är äldre än sex månader är arkiverade inte synliga längre.

Hur tar jag bort min profil?

På servicesidan har du möjlighet att ta bort din profil. Din profil omedelbart at tas bort och du får sedan en bekräftelse via e-post. Vänligen ha i åtanke att ta bort din profil är permanent: matchningar, meddelanden och krediter kommer att gå förlorade.

Hur rapporterar jag en oäkta profil?

Trots vår strikt kontroll händer det ibland att en falsk profil är aktiv på hemsidan. Fyll i så fall i kontakt formuläret. Vi kommer att vidta omedelbara åtgärder. Var alltid försiktig med SMS och samtalsförfrågningar från falska profiler.

Hur kan jag slå av och på e-post från Shemales?

Dessa standardinställningar används för att hålla dig underrättad om dina nya matchningar och nya meddelanden direkt. Du kan ändra dina inställningar om du vill få meddelanden om nya matchningar och/eller nya meddelanden dagligen eller veckovis. Det är också möjligt att stänga av e-posttjänsten.

Min fråga finns inte listad här